Sportdomein Maastricht

Terug naar overzicht
sportdomein-logo
BootcampFitnessPilatesSpinning
Sportdomein Maastricht

Aubeldomein 1,
6229 EB Maastricht

043 367 16 91

info@sportdomein-maastricht.nl

Contributie ODS-leden: € 26,- per maand

Sport Domein Maastricht is een trendy fitness -en aerobic centre die op een verantwoorde en professionele manier haar activiteiten aanbiedt. Wij werken met Moderne apparatuur en technieken en bieden veelzijdige programma’s aan zodat er voor iedereen een programma op maat is.
Dit alles onder professionele begeleiding, zowel in de fitness als in de groepslessen, door één van onze gediplomeerde sportinstructeurs of fysiotherapeuten.

Wij hechten veel waarde aan goede kwaliteit en service en zullen er dan ook alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Sport Domein bied je onder andere:
Sport: Fitness, Cardio, Jeugdfitness, Aerobics, Zumba, Spinning, Personal Training, het Sportdomein Trainingsprogramma, Club Power®, Club Yoga en XCO.
Outdoor activiteiten: Bootcamp, hardlopen, fietsen, wandelen, etc.
Ontspanning: Schoonheidssalon (Anbos erkend), zonnebank, sportmassage, bar- en loungeruimte.
Fysiotherapie Een afspraak bij Team Fysio Sportdomein heeft zo zijn voordelen; je komt direct bij de specialist terecht, zodat je meteen kunt beginnen met het werken aan je herstel. Team Fysio Sportdomein streeft er naar om je activiteitenniveau stapsgewijs weer terug te brengen naar je oude dagelijkse belastbaarheidsniveau. Op deze manier kun je zonder zorgen weer verantwoord werken aan je gezondheid!

 

Overtuig jezelf, bezoek ons centrum en reserveer een gratis proefles.