Health & Sports Club Vouershof

Terug naar overzicht
vou
BootcampFitnessPilatesSpinningYoga
Health & Sports Club Vouershof

Vouershof 3,
6161 DB Geleen

046 475 30 48

info@vouershof.nl

Enkel
U heeft het druk en weinig tijd……..en toch wilt u aan uw gezondheid werken. U wilt van alles doen; tennissen, fitnessen, spinning, squashen, zwemmen en ook nog even ontspannen in de sauna…….. Of u hebt overdag meer tijd te besteden en wilt graag werken aan uw gezondheid. Leeftijd is niet bepalend maar wel uw conditie, uw gezondheidstoestand en uw beweegmotivatie. Vouershof biedt het allemaal. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Club en de gezellige en sportieve ambiance. Een Enkel Lidmaatschap is voor iedereen vanaf 18 jaar.

Gezin
Met het hele gezin sporten en ontspannen in de Club. Speciaal in de weekenden worden er activiteiten georganiseerd waarbij aan elk gezinslid is gedacht. Samen met papa en mama er even gezellig uit en samen sporten en ontspannen. In het zwembad, in de fitness, op de tennisbaan, in de KidzzClub of in één van de studio’s. Alles in het teken van het gezin. Het Gezinslidmaatschap bestaat uit 2 volwassenen (ouders) en kinderen tot 18 jaar.

Ouder + Kind(eren)
In tegenstelling tot het Gezinslidmaatschap is er in onze Club ook een mogelijkheid om als (ouder samen met uw kinderen te sporten en ontspannen. Speciaal in de weekenden worden er activiteiten georganiseerd waarbij aan elk gezinslid is gedacht. In het zwembad, de fitness, tennisbaan, in de KidzzClub of in één van de studio’s samen met papa of mama. Het ouder/kind(eren)lidmaatschap bestaat uit 1 volwassene (ouder) en kind

Studenten
Het studenten abonnement is geldig voor studenten/scholieren vanaf 18 jaar.

SportyTeenage
Je hebt het druk met school, vrienden en/of vriendinnen maar wilt wel graag actief bezig zijn. Wat zou je er van vinden als je die laatste twee kunt combineren?! Ga samen met je vrienden/vriendinnen aan de slag in de fitness, doe mee aan de op jouw leeftijd afgestemde groepslessen afgewisseld met teamsporten en squash! Een SportyTeenage lidmaatschap is voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar.

SportyKidzz
Bewegen is gezond! Bewegen geeft energie, bevordert de motorische en sociale ontwikkeling, zorgt voor een betere concentratie. Kortom bewegen geeft vitaliteit! Behendigheidsspelen, dansen, balsporten en op jouw leeftijd afgestemde groepslessen. Eindeloos je energie kwijt kunnen en ongemerkt actief bezig zijn. Een SportyKidzz lidmaatschap is voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar.

Contributie ODS-leden:

Enkel:
€ 40,00 per maand
Enkel + 1 kind:
€ 49,00 per maand
Enkel + 2 of meer kinderen:
€ 55,00 per maand
Gezin:
€ 89,00 per maand
SportyTeenage (12 t/m 17 jaar):
€ 22,15 per maand
SportyKidzz (5 t/m 11 jaar):
€ 17,35 per maand
Studenten:
€ 32,40 per maand
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.