ODS Festival 2021

27 juni 2021, 10:00 - 17:00, Kasteel Limbricht, Allee 1, 6141 AV Limbricht

Terug naar overzicht

Culturele wandeltour Landgoed Kasteel Limbricht

Landgoed Kasteel Limbricht is een schitterende locatie en daar hoort uiteraard een stuk geschiedenis bij.  Je kunt deelnemen aan de rondleiding waarbij  je alle interessante plekken te zien krijgt.

burcht

Spectaculaire roofvogelshow

Een groot succes tijdens het ODS Festival 2019 en daarom ook dit jaar   weer onderdeel van ons programma.

Altijd erg indrukwekkend, roofvogels! Stijlvol vliegend in de lucht en zeker als je ze tijdens deze show van dichtbij kunt bekijken. Oog in oog met een arend. Spannend!

roofvogel

Boogschieten

Leer net zo goed, of nog beter, boogschieten als Willhelm Tell en Robin Hood. Boogschieten vergt opperste concentratie en volledige focus.

Voor iedereen die de roos wil raken en wil winnen. Grijp je kans en doe mee!

 

boogschieten volwassenen

Demonstratie vlaai bakken

Tijdens het ODS Festival worden er diverse demonstraties gegeven. Het vlaaien bakken is daar een van. Kijk mee hoe je de fijne kneepjes van het vlaaien bakken leert en proef het resultaat.

ODS 2019 Mieke 050

Cupcakes versieren

Wat is er leuker dan je eigen cupcake versieren. Een gezellige activiteit voor niet alleen de kleine, maar ook de “grote ” kinderen. Ga de uitdaging aan en maak de mooiste creaties.

 

ods festival cupcake 2 meisjes

Bierproeverij.

Tijdens de bierproeverij leer je van alles over diverse biersoorten. Waar komen de verschillende bieren en ingrediënten vandaan. Hoe herken je de smaken. Een echte bierkenner schotelt je een fraaie selectie bieren voor, van streekbieren tot exotische fruitbiertjes. Genieten!

bier-workshop-1

Samen pizza bakken

Leuk voor de kinderen: bak je eigen pizza. Deeg maken, beleggen en afbakken. Jij kiest wat je erop doet dus de pizza wordt altijd lekker!

ods pizza bakken 1000

Grilldemonstratie

Voor de echte barbecue liefhebbers! Leer de fijne kneepjes van het grillen en bakken door mee te kijken en luisteren naar tips en tricks van de grillmaster. Hoe bereid je het lekkerste stukje vlees, wat is de perfecte termperatuur. Op een echte Big Green Egg of Ofyr kan je dit ervaren.

bbq-limburg 2

Fietstocht

ODS organiseert tijdens het ODS Festival ook dit jaar weer twee fietstochten langs diverse mooie plekjes in Limburg. Dit jaar kan je deelnemen aan een route van ongeveer 20 km en een route van ongeveer 42 km. Je gaat fietsen door de oude kernen, over mooie veldwegen, langs, of door het bos waarbij op de route van alles te zien is. Op de lange route van ongeveer 42 km kan je halverwege de tocht op een pauzeplek genieten van een lekkere kop koffie, thee of fris met een stukje Limburgse vlaai.

fietsen

Wandeltocht

Wandelen langs diverse mooie plekjes in de regio, dat kan op zondag 28 juni vanaf Landgoed Kasteel Limbricht. We hebben twee mooie routes uitgezet waarbij je kunt genieten van diverse mooie delen van de natuur.  De lange route is ongeveer 12 km en de korte route is ongeveer 6 km. De korte route is geschikt voor buggy’s . Voor de lange route hebben we een pauzeplek waar je kunt genieten van een stuk vlaai en een kop koffie of thee.

wandelen

Laat je schminken als een…

… vlinder, prinses, leeuw of misschien wel een gevaarlijke draak. De grime-kunstenaar van ODS tovert je om met leuke kleuren en hier en daar een glittertje. Wat wil jij worden?

schminken

Kinderactiviteiten

Dansen, springen, rennen. Op het ODS Festival-terrein krijgen kinderen weer volop de ruimte. Ook dit jaar zorgen wij weer voor een paar leuke springkussens voor de kleintjes voor veel speelplezier. Pap en mam genieten ondertussen van een kopje koffie of thee op het terras.

springkussen

Pak met je team de ODS mini-voetbal-cup

Het beroemde Miniveldvoetbaltoernooi is dit jaar weer een onderdeel van het ODS Festival. Stel je (bedrijfs)team samen voor het ODS mini-veldvoetbal-toernooi.Vorm een groepje van minimaal 5 personen (collega’s, familie, vrienden) en strijd om de ODS Cup 2019.

Het beroemde Miniveldvoetbaltoernooi is dit jaar weer een onderdeel van het ODS Festival. Stel je (bedrijfs)team samen voor het ODS mini-veldvoetbal-toernooi.Vorm een groepje van minimaal 5 personen (collega’s, familie, vrienden) en strijd om de ODS Cup 2019.

voetbalteams festival 2020

Geniet van een ontspannende massages

Stoelmassages

Tijdens het ODS Festival kun je genieten van een speciaal ontwikkelde drukpuntmassage. Deze zeer effectieve manier van masseren bevordert je bloedsomloop, laat je energie beter stromen en zorgt ervoor dat je lichaam beter in balans komt.

Reflexmassage

De gedachte achter de methode van reflexologie is het herstellen van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest. Door massage, druk en warmtetoevoer van de masseur worden blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd opgeheven.

ODS festival stoelmassage 2