ODS Classic 2017

26 augustus 2017, 10:00 - 17:00, Amstel Gold Race Xperience, Valkenburg

Terug naar overzicht

Speciaal voor ODS Classic deelnemers: Een dagje ontspannen in heerlijk thermaal water bij Thermae 2000

Kom tot rust op de top van de Cauberg in de Valkenburg aan de Geul waar wellness resort Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. De deelnemers van ODS Classic hebben een streepje voor bij Thermae 2000. Voor slechts € 22,50 p.p. (i.p.v. € 32,50) kunt u samen met een introducé een hele dag plonsen in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbelen in de whirpools en ontspannen in de vele sauna’s en stoombaden.

Een wellnesservaring op de Valkenburgse Cauberg is pas compleet met de vele gratis activiteiten die de gehele dag binnen Thermae 2000 worden aangeboden. Van drijfsessies in het bijzondere thermale water tot extra sensatie in de stomende sauna’s, er is voor ieder wat wils.

Maak uw wellnessdag compleet met uw favoriete massage of beautybehandeling, een sessie in de relaxbioscoop en een hapje en drankje in een van de vier horeca outlets. Een pure wellnessdag waarna u compleet relaxed naar huis gaat.

Woensdag is het reguliere dag, in het badenlandschap draagt u badkleding en in het saunalandschap kunt u van de sauna’s genieten zonder badkleding.

Reserveer uw wellnessdag

  1. Ga naar thermae.nl/vouchercodes en vul de volgende code in: ODSc2017 (met hoofdletters).
  2. Reserveer uw wellnessdag voor € 22,50 p.p. en betaal online.
  3. Neem deze voucher mee én lever deze samen met uw reserveringsbevestiging in bij uw bezoek.
  4. Geniet van heerlijke ontspandag, tot ziens!
thermae