ODS Voorjaarswandeling 2017

26 maart 2017, 10:00 - 18:00, Beek en omgeving

Terug naar overzicht

Tijdens de ODS Voorjaarswandeling zijn foto’s gemaakt: bekijk ze hier. Daarnaast is er een videoimpressie gemaakt: bekijk de videoimpressie hier.

ODS Voorjaarswandeling in een stralende lentezon

Op zondag 26 maart vond de jaarlijkse ODS Voorjaarswandeling plaats. Het was perfect wandelweer: zonnig en maar liefst 15°C. Bijna 1100 melden zich bij het Asta Theater in Beek voor de 6 of de 12 km route rondom Beek, Genhout en Geverik. Beide wandelingen waren prachtig. Dichtbij huis en toch onbekend… Onderweg troffen de deelnemers veel culturele en historische bezienswaardigheden. Veel interesse was er voor de expositie van de Heemkundevereniging Beek bij hoeve Corten in Geverik en niet te vergeten het overheerlijke appeltje voor de dorst.

Het Eye Witness museum in Beek trok veel aandacht met de oorlogsvoertuigen en de soldaten in originele kleding. In de terugblik via e-mail die je ontvangen hebt, kun je een voucher downloaden om dit museum tegen gereduceerd tarief te bezoeken.
 
Op de 12 km route pauzeerden de wandelaars bij Café Zaal Vroemen in Genhout. De zitplaatsen op het terras in de zon waren zeer gewild vooral bij de vele wandelaars met honden. Het was verder heerlijk uitrusten in het Asta Theater in Beek. Iedereen genoot van een stukje vlaai “van Mennens”, een kopje soep en een goed verzorgd drankje. 

We vinden het leuk dat er steeds meer gezinnen met jongere kinderen deelnemen. De kinderen hebben zich goed geamuseerd. Ze konden onderweg verstopte paashaasjes tellen en bij aankomst hun telkaart inleveren. Natuurlijk kregen ze daarvoor een leuke verrassing. In de knutselhoek hebben de kinderen paashazen en doosjes versierd en mochten ze met de paashaas op de foto. 

We willen het wandelcomité van de Koninklijke Harmonie St. Caecilia Beek en alle vrijwilligers heel hartelijk danken. Natuurlijk bedanken we ook jou en alle andere wandelaars voor je deelname. We mochten veel enthousiaste reacties in ontvangst nemen en daarom kijken terug op een zeer geslaagd evenement. We hebben het graag gedaan!

Onze volgende wandeling vindt plaats op 25 juni tijdens de Sport, Spel & Fundag in Buchten. Meer informatie over deze dag, en de wandelingen die we dan organiseren, vind je op onze website www.ods-sport.nl.

Team Stichting ODS
E info@ods-sport.nl
T | 046 – 457 11 65

vjw-aftermovie

DSC00708
DSC00728
DSC03254
DSC00757
DSC03128
DSC03106

DSC03258