ODS Sport, Spel en Fundag 2017

25 juni 2017, 10:00 - 17:00, Sport en Recreatiecentrum 'Het Anker', Buchten

Terug naar overzicht

Tijdens de ODS Sport, Spel en Fundag zijn foto’s gemaakt: bekijk ze hier. Daarnaast is er een videoimpressie gemaakt: bekijk de videoimpressie hier.

ODS Sport, Spel en Fundag

Zondag 25 juni stond in het teken van de jaarlijkse ODS Sport, Spel en Fundag. Gesponsord door de weergoden: een prima weertje (een beetje bewolkt maar een prettige temperatuur). Perfect voor een mooie dag vol plezier, sport en spel.

Op de parkachtige locatie van Sport en Recreatiecentrum Het Anker was er een divers aanbod aan activiteiten voor jong en oud.; springkussens, bungeejump, rodeostier, soccerballs, boardingsoccer en zelfs een klimwand.

De thrillseekers op de fiets konden terecht op een MTB baan, er waren 2 prachtige fietstochten en 2 mooie wandeltochten uitgezet.

Even bijkomen van de activiteiten? Ook daar was aan gedacht; dit keer in de vorm van stoelmassages, leuke acts op het podium en de loungeplek waar je ook een potje badminton kon spelen.

Natuurlijk waren er diverse prijswinnaars:
Het mini veld voetbal toernooi werd gewonnen door team Fibrant logistiek. Zij wisten in de finale het team van Stork te verslaan. Op de 3de plaats is geëindigd: team DSM Emmen. De Fair Play cup is uitgereikt aan het team van Arlanxeo (De Keltan Boys).

De Rodeo stier trofee is in de categorie kids gewonnen door: Issan Oubari. Bij de volwassenen ging Cor Mars er met de eerste plaats vandoor. Prijswinnaars, bij deze nogmaals gefeliciteerd!

Omdat gezonde voeding steeds belangrijker wordt, is hier ook op ingespeeld. Voor advies, tips en proefsamples kon men terecht bij de Bisschopsmolen en André Mostard Sportvoedingscoach.  Klik hier voor André Mostard’s recept van de sportdag: een vegetarische quinoa zomer salade.

Onze speciale dank gaat uit naar Albert Heijn XL Kerkrade (Roda JC ring) voor de sponsoring van de AH Snoeptomaatjes, AH snackkomkommertjes en AH waterflesjes.

We blikken terug op een zeer geslaagde dag en hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op de volgende editie.

Team Stichting ODS
E info@ods-sport.nl
T | 046 – 457 11 65

We hebben een roze damestas gevonden met (kapotte) telefoon. Deze ligt bij de gevonden voorwerpen van ODS. Neem hiervoor contact met ons op.

ODS-ssfd-video-img

DSC04816

AHXL Kerkrade
amuserent-logo
Anytime Fitness
Bike-Elba logo
Logo Andre Mostard
logo HBC'09
Logo Het Anker
Logo Jasper Vermazen
Logo Jo Henrich
Logo plek-c
logo-bisschopsmolen
Logo Rongen Aktief

Logo SNTD
Logo TWC Bergop
roll-up banner Zen-fire.indd
Logo RKVV Obbicht