ODS Najaarswandeling 2019

27 oktober 2019, Gronsveld

Terug naar overzicht

Terugblik ODS Najaarswandeling 2019 

Op zondag 27 oktober is onze jaarlijkse ODS Najaarswandeling weer geweest. We kijken terug op een geslaagd evenement waaraan 1100 wandelaars hebben deelgenomen.   

Vanaf de start in Gronsveld waren twee afstanden (8 en 12 km) uitgezet door de vrijwilligers van Wandelvereniging Vilt. Beide routes liepen door het Savelsbos en het prachtige heuvellandschap rondom Gronsveld.  

Onderweg namen de wandelaars een kijkje bij de standjes van Fruitbedrijf De Bemelerhof, Imkerij ‘BEEing Pure, Stroopbereider Ger Graus en de Geologische Vereniging afdeling Limburg. 

Na afloop hebben de deelnemers nog genoten van een hapje en een drankje in Gronsveld en konden ze de streekproducten kopen van de deelnemende standhouders. Voor de kinderen waren er op de pauzeplaats diverse leuke spelletjes en bij aankomst amuseerden ze zich op het springkussen en konden zich laten schminken. 

Namens het team van ODS willen we alle wandelaars bedanken voor hun deelname. We hopen iedereen weer te zien tijdens één van onze andere evenementen. De ODS Najaarswandeling 2020 is gepland op zondag 25 oktober!

Geniet nog even na van de foto’s en het filmpje!

ods najaarswandeling screen