Evenementen

ODS Festival 2019

23 juni 2019, Kasteel Limbricht, Allee 1, 6141 AV Limbricht

Terug naar overzicht

Het ODS Festival wordt een heerlijke dag. Of je nu actief bezig wilt zijn, wilt ontspannen of lekker wilt eten, 23 juni kan het allemaal! Het landgoed van Kasteel Limbricht is die dag het ODS Festival-terrein. Een mooiere omgeving voor onze activiteiten is er niet. Dus… plan nu een gezellige dag met je partner, kinderen, ouders, vrienden, collega’s!

23 juni, 10.00 tot 18.00 uur. Kasteel Limbricht.

Een groot deel van het programma staat. We zijn de laatste puntjes op de i aan het zetten. Voor een impressie van de activiteiten zie onderstaand overzicht.

Wil je verzekerd zijn van deelname aan het ODS Festival op zondag 23 juni? Stuur ons dan deze mail. Dit is tevens je voorinschrijving. Je mag dan als eerste een keuze maken uit het programma.

ODS festival 2019 A5

Activiteiten ODS Festival 2019

– Voorlopig overzicht –

Culturele wandeltour Landgoed Kasteel Limbricht

Wandel door de schitterende omgeving en de gebouwen van Landgoed Kasteel Limbricht. Tijdens de rondwandeling komt u alles te weten over de geschiedenis, de tuin en streek.

limbricht oprijlaan en gracht

Leer boogschieten

Leer net zo goed, of nog beter, boogschieten als Willhelm Tell en Robin Hood. Voor iedereen die wel eens zo’n prachtige boog zelf in de hand wil hebben. Pak nu je kans!

boogschieten

Spectaculaire roofvogelshow

Altijd erg indrukwekkend, roofvogels! Stijlvol vliegend in de lucht en zeker als je ze tijdens deze show van dichtbij kunt bekijken. Oog in oog met een arend. Spannend!

AdobeStock_98282876 valkenier lr

Workshop vlaai bakken

U leert de fijne kneepjes van het vlaaien bakken. Een échte Limburgse vlaai natuurlijk. En daarna… lekker proeven en nagenieten!

Kasteel-Limbricht-vlaai bakken 3

Maak een leerzame kruidenwandeling

Weet jij veel van kruiden? Na deze kruidenwandeling wel. De herborist laat je zien, ruiken en proeven. Want kruiden zijn niet alleen mooi in de tuin, ze zijn ook lekker in gerechten en werken als medicijn.

limbricht kruiden knippen

Wandelen in Limbricht en omgeving: 6 en 12 km.

We hebben ook twee schitterende wandeltochten in de omgeving van het Kasteel uitgezet. Je kunt kiezen: 6 of 12 km. Onderweg is er natuurlijk een goed verzorgde pauzeplaats zoals u dat van ODS gewend bent. Start en finish bij het Kasteel.

limbricht oprihjlaan druk

Workshop fotografie

Er is zoveel moois te zien in Limbricht dus neem je camera mee. Doe dan mee met de workshop fotografie en leer hoe je je foto’s nóg interessanter kunt maken. Tips op technisch en esthetisch gebied. Heb je vragen over je camera? Stel ze gewoon. Samen maak je het perfecte plaatje.

Pak met je team de ODS mini-voetbal-cup

Stel je (bedrijfs)team nu samen voor het ODS mini-veldvoetbal-toernooi. De inschrijving start binnenkort. Je leest hier dan meer informatie over tijd, teams en plaats.

ssfdag voetbal huldiging

Workshop sushi maken

Lekker en gezond koken met sushi. Dat kan op de workshops van onze deskundige sushi-kenners. Tijdens het ODS Festival zal er drie keer een groep van 12 personen starten. Een kleine groep, dus maximale aandacht voor jou en je gerechten.

ods sushi lr

Wijnproeverij. Santé!

Welke wijn vind jij lekker? Zoet en fruitig of toch vol en krachtig? In de ODS wijnproeverij neemt onze vinoloog u mee langs de verschillende streken en smaken. Hij vertelt waar de wijnen vandaan komen en hoe u het beste kunt proeven. Dat is al een kunst op zich!

Wijnproeverij

Aan de slag in de percussie-workshop

Een onverwachte, spectaculaire activiteit waarin niet alleen een hele hoop te lachen valt, maar waarin je zelf ook een muzikale hoofdrol kunt vervullen. We hebben verschillende soorten Afrikaanse en Braziliaanse trommels, variërend van groot tot klein. Onze enthousiaste instructeur heeft binnen een half uur de hele groep aan het trommelen. Samen maak je het ritme en voor de echte durfallen is er ruimte voor een solo! Hilarisch, verrassend en swingend.

percussie

Samen pizza bakken

Leuk voor de kinderen: bak je eigen pizza. Deeg maken, beleggen en afbakken. Jij kiest wat je erop doet dus de pizza wordt altijd lekker!

ods pizza bakken uits lr

Laat je schminken als een…

… vlinder, prinses, leeuw of misschien wel een gevaarlijke draak. De grime-kunstenaars van ODS toveren je om met leuke kleuren en hier en daar een glittertje. Wat wil jij worden?

DSC04709 ods schminken

Spelen, springen en klauteren

Op het ODS Festival-terrein krijgen kinderen volop de ruimte. Springkussen, klimtoestellen en plaats om te rennen en dansen. Pap en mam genieten ondertussen van een kopje koffie of thee op het terras.

DSC04545 ods klauteren

Fietstochten

We zijn bezig met het uitzetten van twee fietstochten. Afstand en route vind je binnenkort hier.

limbricht met fietsen