ODS Classic 2017

26 augustus 2017, 10:00 - 17:00, Amstel Gold Race Xperience, Valkenburg

Terug naar overzicht

ce213a0c-a041-4c97-9cf8-72bede0daf94
50987abe-92e2-42f4-a71b-044a15510765

25-ste ODS CLASSIC: 26 AUGUSTUS 2017 VALKENBURG

Jij was erbij! We hopen dat je genoten hebt van de ODS Classic 2017 samen met de 1250 andere deelnemers. In deze mail vind je een link naar de aftermovie, leuke foto’s en drie aantrekkelijke aanbiedingen. Geniet lekker na van ODS Classic!

youtube

SAVE THE DATE
Zaterdag 25 augustus 2018 vindt de 26ste editie plaats van de ODS Classic! 

img-1
img-2
img-3
img-4
jubshirt

Jubileumshirt voor Rob van der Steen

Rob van der Steen was samen met Math Meijs en Koos van Haasteren een van de grondleggers van de ODS Classic. Als dank en eerbetoon ontvingen zij het jubileum-shirt van Kirsten Offermanns (manager ODS).

enquete

Wat vond jij van de ODS Classic?

Graag vragen wij je om de ODS Classic 2017 enquête in te vullen. De resultaten geven ons inzicht in jouw wensen en behoeften. Hierdoor kunnen wij het evenement verbeteren. Het invullen duurt maximaal 5 minuten. De enquête vind je door op onderstaande button te klikken. Alvast bedankt voor de moeite!

Op twitter lazen we dit compliment:
Dank je wel organisatie en vrijwilligers van @ODS_Sport voor deze super goed georganiseerde classic 2017 #wijwarenerbij#dur(p)trappers
Heel leuk en dank je wel, Ralph.

bidon

Jouw cadeautjes

Bij de finish heb je van de ronde-missen een bidon ontvangen met leuke cadeautjes. Sponsoren hartelijk dank!

  • Gel-voeding van SIS
  • De ODS Ik-was-erbij-button
  • De bidon van BikeGear
  • En deze PRO stuurlintdoppen t.w.v. 13.95
stuurdoppen
kleding

Bestel nu je ODS Classic wielertenue

Wil jij een leuke herinnering aan de 25ste editie van de ODS Classic? Bestel dan nu een Shimano/Milreno broek en shirt voor slechts € 66,55 (incl. BTW).

Eenvoudig bestellen:
Stuur een mail naar info@ods-sport.nl en vermeld daarin:

  • naam
  • adres
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • maat (m/v)

Wij nemen dan contact met je op.

thermae

Thermae 2000: Een dagje ontspannen in heerlijk thermaal water

Voor slechts € 22,50 p.p. (i.p.v. € 32,50) kunt u samen met een introducé een hele dag genieten in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbelen in de whirpools en ontspannen in de vele sauna’s en stoombaden. Zie onze site voor de voucher en meer info.

shimano

Ontwerp je eigen teamkleding met Shimano/Milremo en ontvang nu 25% korting

Ontwerp je eigen teamkleding (broek en shirt) samen met Milremo. Als deelnemer aan de ODS Classic ontvang je maar liefst 25% korting!

Bekijk de mogelijkheden op www.milremo.com of neem contact op met Milremo-vertegenwoordiger Kenny van Hummel: kvh@shimano-eu.com.

eigenfotos

Stuur je foto’s en video naar ODS

Heb je met je Go Pro of camera leuke filmpjes gemaakt tijdens de ODS Classic 2017? En wil je ze met ons delen? Stuur ze dan naar info@ods-sport.nl.

vrijwilligers

Speciale dank aan

Team Amstel Gold Race Xperience, Shimano, Euro Motard Service, team SITECH, Thermae 2000, Rode Kruis, Juryauto.nl, Prinseroad VVKW, TV Simpelveld, Café Tinus Noorbeek, Voetbalclub Wijnandia, Peeters Group, fotografen, masseurs, mecaniciens, verkeersregelaars en alle andere vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om van deze jubileumeditie een succes te maken.